Jordi Sánchez

Jordi SánchezSóc llicenciat en Biologia per la UdG i Professor de Piano pel Conservatori Superior de Barcelona especialitzat en música contemporània i electroacústica pel Conservatori de Lyon.  Per raons d’estudi i feina he viscut en països diferents com França, Finlàndia, Dinamarca, Noruega i Rússia. 

Dedico el meu temps i energia a dos mons força distants però per mi complementaris: el medi ambient i la música. Així, he treballat com a educador ambiental en diversos projectes gironins com Rocamare, La Copa i el Consorci de les Gavarres, com a concertista en diversos projectes artístics i com a professor de piano als conservatoris professionals de Girona i Granollers, entre d’altres.

L’any 2014 inicio un nou projecte propi:  Lupulina.Cat, una producció agrícola de llúpol artesà i ecològic pels elaboradors de cervesa artesana. L’objectiu d’aquest projecte és viure del treball de la terra oferint competitivitat al sector cerveser català.

Les meves passions són la muntanya, la natura i viatjar, preferiblement amb una bicicleta com a mitjà de transport i de descoberta.

equip