Formació ambiental de mestres

És molt còmode per a vosaltres, els i les mestres, que vingui un educador extern a l’escola i s’ocupi dels tallers d’educació ambiental. De totes maneres, hem de reconéixer que una activitat puntual, tot i que arriba als alumnes i té el seu efecte pedagògic, mai és tant efectiva com la presència constant d’uns valors que impregnin totes les accions d’un curs, o de tota una trajectòria escolar.

Els de Rocamare sempre hem treballat de bracet amb vosaltres, els que ens coneixeu ja ho sabeu. I ara us proposem de fer-ho encara més a fons: volem ajudar-vos a dissenyar i programar el vostre pla d’educació ambiental dins el vostre projecte educatiu de centre. També, si ho preferiu, podem fer tallers concrets amb vosaltres que després pogueu replicar amb els alumnes. Què voleu aprendre? Que voleu ensenyar?

Ambientalitzar el curriculum

El PEC o Projecte Educatiu de Centre, així com el currículum pedagògic, haurien d’estar en constant revisió. Si és el cas del vostre centre, i voleu que us donem un cop de mà per a mirar-nos-el des del punt de vista de l’educació ambiental, estem a la vostra disposició. Podem organitzar una o vàries sessions de treball amb el claustre o amb l’equip directiu, tinguent sempre present que qui n’ha de treure profit finalment són els alumnes. Voleu que us acompanyem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.