Glifosat: herbicida disfressat de pasta de dents

Actualment veiem un anunci a la televisió en que un fantàstic jardiner en un espectacular jardí té un enorme problema: un pixallits espontani espatlla la seva obra geomètrica, creix fora de lloc! Posa cara de solució i corre a buscar el bàlsam: una nova versió gelatinosa del glifosat, un herbicida que acabarà ràpidament amb l’atrevida planta, ficant-se al seu organisme i destruint-la interiorment! Sort en tenim de la Montsanto, si no se’ns omplirien el jardins de pixallits!

El perill dels herbicides

És clar que si matem la pobra dent de lleó amb una arma química tant potent, estem matant mosques a canonades. Estem contaminant el sòl del nostre jardí. Estem carregant les aigues subterrànies de glifosat. Estem contribuïnt amb la indústria que s’enriqueix a costa de la nostra salut i la del medi. El glifosat ha estat inclòs a la llista el·laborada per la Unió Europea de productes probablement cancerígens. El glifosat ja és a les nostres aigues i als nostres cossos, i encara l’anunciem per la tele com si fos pasta de dents.

És que som tontos? No: som lo que sembrem. Aquest col·lectiu està fent una campanya per erradicar s’una vegada per totes aquestes males pràctiques. Cal que anem cap a l’agricultura ecològica, cal viure i conrear segons els principis de l’agrocultura. Vols començar? Rocamare t’ofereix el taller d’hort ecològic i la xerrada sobre sobirania alimentaria.

22 maig, 2015 | BLOG

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.