Hola bioconstrucció, adéu tallers subvencionats

Rocamare es centra principalment en la bioconstrucció a partir del curs 2017-18

Fa vint anys que Rocamare fa educació ambiental a les comarques de Girona. Una entitat petita amb un prestigi gran: la nostra feina ha estat sempre ben valorada per les escoles on hem treballat. Si teniu curiositat, vegeu l’historial de Rocamare.

Qui escriu aquestes ratlles porta un bagatge important en el camp de la bioconstrucció, especialment en la construcció amb terra crua. He estat un temps temptejant i fent massa feines alhora: tallers d’educació ambiental i de construcció ecològica, a més de formació i assessoraments en bioconstrucció. Ha estat complicat combinar-ho tot, es fa difícil focalitzar i s’acaba dispersant l’energia. Si en voleu saber més, vegeu el currículum de l’Oriol Balliu.

Es per això que finalment deixo l’educació ambiental i em centro en la bioconstrucció. Dins d’aquest camp continuaré fent tallers de formació, assessoraments particulars i obra ecològica. Vegeu casa ecològica.

Perquè hi estic a gust i perquè continuo creient en la importància de l’educació intervindré als patis de les escoles que ho desitigin, en format taller, amb els materials que l’entorn ens ofereix: canya, bambú, vímet, fusta, terra, pigments naturals. Petites construccions permanents per al gaudi dels alumnes com casetes, bancs o altres elements.

 

 

 

 

 

1 setembre, 2017 | BLOG