Taller: arrebossats de calç

logo tallers ambientals quadratEl luxe de la calç

Hidràulica? Aèria? En pasta? En pols? Viva? La calç és un material amb moltes versions, i cadascuna té la seva funció. En aquest taller aclarirem dubtes i donarem les bases per a començar a treballar amb la calç amb seguretat.

La calç és un dels materials de construcció més antic i universal, que reneix amb la nova tendència de construir ecològicament. La calç és pastosa, agradable, amorosa com diguem els professionals que la tractem. La calç és un gran material de construcció, transpirable, flexible, de gran bellesa i petita motxilla ecològica.

El retorn de la calç a la construcció

El ciment portland, sobretot per la velocitat amb que pren força, ha desbancat la calç a l’obra. La fabricació del portland és fortament energívora i contaminant. El portland no transpira i no genera espais sans, al contrari que la calç. La calç torna: és més ecològica i més sana, i pot substituir al ciment en moltes funcions. Véns al futur?

Si l’organització és municipal serà subvencionat per la Diputació de Girona dins la campanya Els tallers ambientals. Preu: 4€/persona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.