Taller artístic amb argiles i pigments naturals

En aquest taller aprendrem a fer servir la terra que trepitjem com a material artístic de creació. Mitjançant diferents terres i pigments naturals crearem un gran mural col·lectiu, que romandrà al centre on es realitzi, recordant-nos que la Terra és aquí.

La terra és un dels materials de construcció més antics i universals. La terra és arreu, barata, eficient, duradora, reciclable… La terra és un material de construcció excel·lent, i no li fem cas. Com a material artístic, la terra s’ha usat principalment cuita, en forma de ceràmica. També, en cru, és el material més usat per a modelar.

Art amb terra crua

El que aquí us proposem és usar-la com a pintura per explorar-ne tota la seva gama cromàtica i múltiples textures.
Volem contribuir a retornar aquest material a la normalitat constructiva del nostre país, i per això ens sembla ideal que els nostres nens i nenes el coneguin i l’utilitzin des de ben petits. Podeu donar per segur que els tons i el tacte de la terra ens captivaran a tots plegats, i aconseguirem una obra d’art col·lectiva molt plaent, de fer i de mirar.

2 thoughts on “Taller artístic amb argiles i pigments naturals

  1. Escola Fanals d'Aro

    Els alumnes de P3, P4 i P5 de l’escola Fanals d’Aro de Platja d’Aro em realitzat el taller artístic amb argila i pigments naturals. Els alumnes han disfrutat moltíssim amb la realització del taller, els ha encantat….i van sortir unes creacions molt boniques. Moltes gràcies per tot Oriol!!

    Reply
  2. Escola Torre d'en Reig

    A l’Escola Torre d’en Reig de Vilabertran hem fet aquest taller amb els alumnes de 5è i 6è. Ha estat una experiència molt positiva pels alumnes. Han gaudit molt amb l’activitat i han fet unes composicions amb argiles molt maques. Val molt la pena.

    Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.