Taller: cervesa artesana bio

Plantegem aquest taller com una cuinada colectiva de cervesa ecològica. Amb ingredients de producció biològica i tant local com sigui possible, sota el guiatge d’un expert cerveser, aprendrem les bases de la fabricació artesana de cervesa. Dos mesos més tard ens retrobarem per tastar-la i repartir-nos la producció.

Tot i ser un país mediterrani, lligat a la cultura del vi, ens estem obrint a la cultura de la cervesa, actualment de tradició més nòrdica tot i que els íbers ja en fabricaven. La globalització té un costat dolent, el que uniformitza, i un costat bo: el que gràcies a la lliure circulació de la informació facilita aquests canvis, que generaran noves singularitats. Si vols aprendre i disfrutar fent cervesa, apunta’t.

Cervesa de veritat feta a casa

La cervesa artesana està en clara expansió al nostre país, i no és per casualitat: la qualitat de la cervesa industrial és realment baixa, tot i que fins fa poc ningú se n’adonava. Actualment ja no ens poden donar gat per llebre: trobem cerveses excelents de petites produccions locals en els llocs més insospitats. Fins i tot, amb un petit kit casolà i l’aprenentatge adquirit en aquest taller, ens la podrem fer a casa: obtindrem una cervesa ecològica, de km 0, i al nostre gust.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.