Taller: construcció amb palla

logo tallers ambientals quadrat

La importància de l’aïllament tèrmic

Les bases de la construcció amb palla s’aprenen de pressa, tant de pressa com pujaran els murs de la vostra casa… En aquest taller us donarem les primeres pinzellades, suficients per a perdre la por. Puges al carro?

construcció amb palla

La palla, tant humil, a més de ser un subproducte agrícola és un excelent material per a la construcció ecològica.

La palla, la petita tija que connecta l’espiga a la terra, que era un bé preuat en el passat quan el bestiar la necessitava, és ara un subproducte agrícola mal valorat. Amb propietats aïllants i gran resistència al pas del temps si es manté seca, esdevé un material de construcció excelent, amb una motxilla ecològica molt petita. Les cases de palla, gràcies al gran aïllament de les seves parets, mantenen la temperatura interior amb molt poc consum d’energia.

La palla, material de construcció modern

La construcció amb palla, iniciada als Estats Units fa més de cent anys, és cada vegada més coneguda i s’està normalitzant. En països ambientalment més avançats que nosaltres, com França o Alemanya, fins i tot la reconeixen els respectius codis tècnics d’edificació i existeixen cursos reglats de construcció. Véns a la pallissa?

Si l’organització és municipal serà subvencionat per la Diputació de Girona dins la campanya Els tallers ambientals. Preu: 4€/persona

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.