Taller d’introducció a la construcció amb palla

La palla: un material de construcció excel·lent

Encara que el conte dels tres porquets ens carregui de prejudicis, la palla té moltes qualitats que la fan un bon material de construcció: aïllant, transpirable, no tòxica, poca energia incorporada, aprofitament d’un subproducte agrícola…

De totes maneres, la palla també té inconvenients: té poca resistència a la compressió, és inflamable i no resisteix bé la humitat… per tant cal ser molt precís i prudent en el seu ús per a construir.

En aquest taller d’introducció a la construcció amb palla donarem les bases per a evitar errors. És obvi que amb només tres hores de durada no en sortirem com a grans experts, però si que sabrem per on hem d’anar, quins són els principals estils i tècniques de construcció amb palla, i sobretot quins són els detalls més importants a tenir en compte per a no fracassar!

Aquest taller, al que et pots inscriure solt, forma part del curs d’introducció a la bioconstrucció.

HORARI: Dissabtes de 10 a 13h.
CALENDARI:

 • 10/6/17: introducció a la construcció amb palla

PREU: 20€/sessió

LLOC: Rupià, el Baix Empordà. Espai Lluerna.

IMPARTEIX: Oriol Balliu i Maren Termens

 

 

 

28 octubre, 2016 | BLOG, Construcció ecològica

2 thoughts on “Taller d’introducció a la construcció amb palla

 1. daniel martinez

  hola bones estic buscant per fer algun taller de construccio amb palla. teniu dates de proxims esdeveniments. per cert soc en Daniel de bescanó

  Reply
  1. Oriol Balliu Post author

   Hola Daniel, a hores d’ara no n’hi ha cap de previst, estem enfeinats en obres diverses i no tenim calendari de tallers. De seguida que n’organitzem de nous avisarem! Gràcies pel teu interès, fins aviat!

   Reply

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.