Taller: ecologia del centre educatiu

logo tallers ambientals quadratEn aquest taller observarem i analitzarem l’edifici on estudiem cada dia: veurem el propi centre educatiu des d’una òptica arquitectònica, com està construit, quina orientació té, com s’il·lumina i es climatitza. El taller ens donarà una nova visió de l’escola o institut que ens portarà a habitar-lo d’una manera més conscient i ecològica.

En la nostra vida quotidiana consumim grans quantitats d’energia i materials, i això crea un impacte a l’entorn. Gran part d’aquest consum es produeix en els edificis que habitem, tant en la seva construcció com en l’ús diari que en fem. Les escoles i els instituts no en queden al marge, i en aquest taller els farem servir com a camp d’aprenentatge per a millorar la consciència ambiental dels qui els utilitzeu diàriament: mestres i alumnes.

Escola verda

Rocamare educació ambiental no està directament relacionada amb el projecte Escoles Verdes, tot i això els nostres tallers i especialment aquest poden ser-vos de gran utilitat per a millorar ambientalment els vostres centres educatius. Ens hi posem?

Taller subvencionat per la Diputació de Girona dins la campanya Els tallers ambientals. Preu: 4€/alumne

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.