Taller: hort ecològic per a l’autoconsum

 Autoproduir aliments, un luxe a l’abast de tothom

hort domèstic

Diu un proverbi xinès: si vols ser feliç tota la vida tingues un hort.

En aquest taller, en format de curset participatiu, aprendrem les bases per a començar un hort ecològic amb seguretat. Centrarem les diferents tendències de l’agricultura ecològica i resoldrem els principals dubtes que tots tenim abans de començar. Disfrutar dels aliments cultivats per un mateix és un luxe assolit cada dia per més gent. Els horts urbans s’expandeixen arreu. I tu, encara compres al super els productes de l’agricultura industrial, que destrueix el territori i no alimenta?

Queda molta terra per a conrear, i molta feina per fer. Si cal, també t’ajudarem a trobar el millor lloc. Tens un espai privat? Un jardí, una terrassa, un balcó…? Vols montar un hort col·lectiu? Promourem les sinergies entre els participants perquè tothom assoleixi el seu objectiu.

Horts urbans, horts rurals, horts arreu

La tendència a cultivar els propis aliments no té aturador, el mercat ho té clar: podeu trobar tot tipus de taules de conreu i sistemes adaptats a cultivar un hort a qualsevol lloc. L’oferta d’horts de lloguer també va en augment, tant des de promocions privades com públiques. Horts col·lectius, socials, familiars… Lo difícil no és trobar el lloc, lo difícil és dir: avuí començo. A partir d’aquí, tot serà fàcil. Et plantaràs?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.