Taller: pa casolà biològic

Taller per aprendre a fer-se el pa un mateix. On trobaré les millors farines bio? Quin llevat he d’utilitzar? Amassat manual o a màquina? Perquè les panificadores fan aquest pa tant estrany? Donarem resposta a tots els teus dubtes, i faràs un pa que us en llepareu els dits, bo i sa per a la salut familiar, i per al medi.

L’olor d’aquell pa acabat de fer: arribar a casa i sentir-la. T’ho imagines? Doncs és més fàcil del que et penses. Vols aprendre’n? Les farines, els llevats… pa de veritat, ecològic, sa. Fet a casa. Viu Slow life. Sigues ecofeliç. Comença per lo més bàsic: el pa que et menges.

Pa de veritat fet a casa

El model agroindustrial i la indústria alimentària ens han portat a un nivell inaudit de degradació del pa: farines blanques desnaturalitzades i deslocalitzades, additius químics… tot amb un únic criteri: màxim benefici, mínim cost. Ara que, si ho mirem amb criteris de salut i benestar personal, és a la inversa: el pa industrial ens dona els mínims beneficis al màxim cost: no alimenta i ens fa mal de panxa, per dir-ho suau.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.