Terra, aigua, aire i foc: la casa ecològica total

Aquest taller consisteix en la visita a una casa ecològica autoconstruïda en terra crua. Veurem en la pràctica el seu funcionament. Ideal si vols millorar l’ecologia de la teva llar, reformar-la o construir-la de nou en nou. Apunta’t-hi, i tindràs tots els criteris necessaris per a fer-ho bé.

Dedicarem una hora a cada element: en l’apartat TERRA, parlarem de la terra crua com a material de construcció. En l’AIRE, ens centrarem en el disseny bioclimàtic. Pel que fa a l’AIGUA, ens centrarem en el sistema de recollida de pluvials, estalvi i fitodepuració. I per últim parlarem del FOC, on ens centrarem en els sistemes energètics actius, que acaben de donar el confort total quan els altres elements no hi arriben: placa solar per a aigua calenta i caldera de llenya per a calefacció.

Autoconstrucció: un luxe a l’abast de tothom

Aquesta casa ha estat autoconstruida entre els anys 2007 i 2013, amb una de les moltes tècniques de terra crua anomenada cob. Actualment hi estem vivint i està responent perfectament a tot el que se li pot demanar: màxim confort amb el mínim consum. Vine, aprendràs a viure sosteniblement i a ser ecofeliç. Volem compartir amb tu el nostre aprenentatge.

 

One thought on “Terra, aigua, aire i foc: la casa ecològica total

  1. Pingback: Educació ambiental - Rocamare.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.